Mæglerhuset i Dronninglund

Dronninglund

Simon Jørgensen
Simon Jørgensen
Butikschef & Ejendomsmægler MDE
Frederikke Klith Hansen
Frederikke Klith Hansen
Ejendomsmægler MDE
Mads Sørensen
Mads Sørensen
Indehaver & Ejendomsmægler MDE
Simon Rye
Simon Rye
Indehaver & Ejendomsmægler MDE
Thomas Skifter Andersen
Thomas Skifter Andersen
Indehaver & Ejendomsmægler MDE
Lisa Bøgild
Lisa Bøgild
Sagskoordinator & Ejendomsmægler MDE
Maria Langagergaard Vammen
Maria Langagergaard Vammen
Marketingansvarlig
Jannich Hegelund
Jannich Hegelund
Content Developer
Cecilie Madsen
Cecilie Madsen
Fotograf
Katrine Janum
Katrine Janum
Fotograf
Anne Louise Berg Stisen
Anne Louise Berg Stisen
Tekstforfatter
Rikke Heldgaard Jensen
Rikke Heldgaard Jensen
Skødeansvarlig & Ejendomsmægler MDE
Morten Ørbæk Nielsen
Morten Ørbæk Nielsen
Skødeansvarlig

Dronninglund

Dronninglund
Slotsgade 72
9330 Dronninglund
Telefon: 50 929 929

Åbningstider

Mandag-torsdag 10.00-16.30
Fredag 10.00-15:30
Lørdag og søndag Efter aftale

Søger du en ejendomsmægler i Dronninglund?

Kontakt endelig Mæglerhuset Dronninglund

Leder du efter en ejendomsmægler i Dronninglund, er du kommet til det rigtige sted. Hos Mæglerhuset i Dronninglund står vi altid klar til at hjælpe dig med dit boligsalg. Du finder os på hovedgaden i centrum af byen, på Slotsgade 72. Her bor vi med en skøn udsigt til byens flotte torv lige ved biblioteket og Dronninglund Borgerservice. I dagligdagen har to ejendomsmæglere, en trainee og vores tekstforfatter sin daglige gang i huset. Mæglerhuset i Dronninglund slog dørene op i 2015 og var den anden butik i rækken ud af de i alt fire mæglerbutikker under Mæglerhuset.

”Vi får gode tilbagemeldinger om, at vores sælgere og købere oplever os som jordnære, smilende og imødekommende. Vi tror på, at personlig kemi og tillid betyder meget, når du skal vælge den rigtige mægler,” fortæller Simon Jørgensen, butikschef for Mæglerhuset Dronninglund.

Lokal mægler med stærkt lokalkendskab

Når det kommer til boligmarkedet i og omkring Dronninglund, har vi stor erfaring og ikke mindst et godt og stort netværk.

”Vi ved, hvad der rør sig lokalt, og vi gør os altid enormt umage med at sætte den helt rigtige pris på de boliger, vi er ude at vurdere og får til salg,” tilføjer Simon.

Vi kender hver en gade og ikke mindst lokalområdet utrolig godt. Selvom statistikken taler for sig selv, tror vi også på, at folk vælger at sætte til salg hos Mæglerhuset i Dronninglund, da vi har en ydmyghed og jordnærhed overfor opgaven. Det er ikke uden grund, at vi siger, vi har armene i vejret og benene på jorden. Det beskriver ganske fint vores tilgang til vores arbejde som ejendomsmægler.

Synergieffekt mellem Mæglerhusets butikker

”Flere af vores købere kommer fra Aalborg-området og vil gerne have noget mere plads og mere bolig for pengene. Vi har et godt samarbejde internt i Mæglerhuset, der ofte gør, at vi i Dronninglund kan hjælpe med at finde den helt rigtige bolig, når huset i Aalborg eller Nørresundby eksempelvis er blevet solgt,” fortæller Simon videre.

Vi er stolte af at være ejendomsmægler i Dronninglund, da byen er et fantastisk sted at bosætte sig. Dronninglund er nemlig en velfungerende og hyggelig by, der ligger i Østvendsyssel, men både tæt ved Aalborg og de skønne strande på Østkysten. Samtidig er Dronninglund omkranset af smuk og bjergtagende natur. Her er højt til himlen, men også alt hvad du behøver af butikker.

Vi finder din kommende bolig i Dronninglund

Leder du efter drømmeboligen i vores område, er du altid meget velkommen til at kontakte os for en god boligsnak om hvordan vi, som ejendomsmægler i Dronninglund, kan hjælpe dig videre. Vi er altid klar på en kop kaffe, og vi tager os god tid til at høre netop dine ønsker og drømme, hvad enten du gerne vil sælge eller købe ny bolig. Hos Mæglerhuset vil du netop opleve, at vi har den gode kundeoplevelse som vores allervigtigste fokus, og netop dét er måske grunden til, at mange vælger Mæglerhuset.

”Hvis du vælger os som din ejendomsmægler i Dronninglund, vil du opleve, at vi ikke står stille før vi har løst opgaven. Det ligger os enormt meget på sinde, at alle får en god oplevelse hos os, og derfor tror vi også på, du kan fornemme, at vi gør os umage. Et boligsalg er en stor og vigtig ting i livet, og det har vi respekten og forståelsen for,” slutter Simon Jørgensen, Ejendomsmægler MDE og butikschef for Mæglerhuset Dronninglund