Bestil en gratis salgsvurdering

OVERVEJER DU AT SÆLGE?

FÅ ET ÆRLIGT SVAR PÅ HVAD BOLIGEN ER VÆRD

Overvejer du at erstatte de vante fire vægge med nogle nye? Med en salgsvurdering får du et hurtigt svar på, hvad din bolig er værd, så du kan sætte et realistisk mål for dit næste hjem. Hos Mæglerhuset er den slags selvfølgelig gratis og uforpligtende. Det er ganske enkelt. Bare fortæl os, hvornår det passer dig, at vi kigger forbi. Så kvitterer vi med en salgspris, der har hold i virkeligheden.

Alle vil gerne have mest muligt for deres hjem. Det er vi helt med på. Men hos os skal pris og marked gå hånd i hånd. Så vi forsøger ikke at forblænde dig med en pris, der er helt ude i skoven. Tværtimod. Vi sætter den rigtige pris fra begyndelsen – til glæde for dig og køberne.

Hos Mæglerhuset skal du kun have penge op af lommen, hvis vi sælger din bolig. Ellers gør vi jo ikke vores arbejde godt nok. Det hedder ”solgt eller gratis”

Bestil en gratis salgsvurdering

Når du bestiller en salgsvurdering, godkender du, at vi gemmer de indtastede personoplysninger, så vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.