HJÆLP OS MED AT STØTTE
LOKALSPORTEN

Tjen 500 kr. til lokalsporten
Når du bestiller en salgsvurdering

Hos Mæglerhuset vil vi gerne støtte de lokale sportsforeninger, da vi har stor interesse i, at byerne sprudler af liv og generelt set, at der foregår en positiv udvikling. Et aktivt foreningsliv i sportsklubberne kan være medvirkende til den positive byudvikling – derfor sætter vi nu fokus på området.

Du kan bestille en gratis salgsvurdering af din bolig og samtidig være med til at tjene 500 kr. til lokalsporten. Alt du skal gøre er at udfylde formularen, hvor du vælger, hvilken lokalsport du vil tjene penge til. Vi bidrager med 500 kr. til klubben, når vi har vurderet din bolig. Det hele foregår selvfølgelig uforpligtende, så overvejer du at sælge boligen, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi tager altid gerne et møde med dig!

Hvorfor skal du så netop vælge os til at sælge din bolig? Det er ganske enkelt – vi har fokus på, at du kommer trygt videre, og derudover er handlekraft nøgleordet hos os. En ting er sikkert: Vi sidder ikke stille, før din bolig er solgt!

Udfyld formularen og få en gratis salgsvurdering af din bolig.

Vil din sportsforening også være en del af samarbejdet, er du meget velkommen til at skrive til Maria Vammen på maria@maeglerhuset.dk

Vælg klub

Når du bestiller en salgsvurdering, godkender du, at vi gemmer de indtastede personoplysninger, så vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.