2018 var alt andet end kedeligt

Julen står for døren og vanen tro, er det tid til at se tilbage på året der gik. 2018 var alt andet end kedeligt. Boligmarkedet bulrede derudad, og det gjorde vi - Mæglerhuset - så sandelig også. Allerede ved indgangen af året, havde vi store forventninger til endnu et godt år på boligmarkedet og visionerne for Mæglerhuset var skyhøje.

2018 har været et mindeværdigt år.

 

Mæglerhuset: 5 højdepunkter fra 2018

  • Fem nye ansigter blev budt velkommen til team Mæglerhuset.
  • Den 1. august slog vi dørene op til en ny butik i Aabybro.
  • Vores afdeling i Nørresundby er nu den ejendomsmæglerbutik, der sælger flest boliger i Aalborg Kommune (Boligsiden.dk/Find mægler på Aalborg Kommune den 21.12.18).
  • Vores afdeling i Dronninglund blev for andet år i træk den absolut mest sælgende mægler i 9330 Dronninglund (Boligsiden.dk/Find mægler på 9330 Dronninglund den 21.12.18).
  • Med en salgsfremgang på mere end 24 % på antal solgte boliger, 2017 og 2018 sammenlignet, nåede vi årets målsætning allerede i oktober. Det skete på trods af en fremgang på 62 % året forinden.

 

2018: Fokus på en strømlinet salgsproces

Det er noget af en rejse, Mæglerhuset har været på siden 2015, hvor makkerparret Mads Sørensen og Thomas Skifter Andersen stiftede Mæglerhuset. Vi er gået fra to til 12 medarbejdere og fra en til tre butikker. Af denne årsag blev 2018 året, hvor de interne processer blev gået efter i sømmene.

Fokus har været at fastlægge og gennemgå den ideelle kunderejse med alle vores medarbejdere. På den måde har hele teamet fælles forudsætninger for at give vores kunder en kundeservice i verdensklasse. Med den tredje butik i rækken, og et kraftigt stigende antal medarbejdere, er en strømlinet salgsproces vigtigere end nogensinde. Vi garanterer en tryg og tydelig salgsproces fra første gang kunden ringer til boligen er solgt og overdraget.

Salgsproces og service er akkurat den samme, ligegyldigt om kunderne sætter deres bolig til salg i vores afdeling i Nørresundby, Dronninglund eller Aabybro. Vores fokus er et højt serviceniveau, nordjysk handlekraft og et ønske om at gøre tingene anderledes. Hos os – Mæglerhuset – er det vigtigt, at kunderne kan mærke, at vi er med dem hele vejen. Vi er bevidste om, at det er en stor beslutning, når boligen skal sættes til salg.

Læs mere her

 

Et stærkt team med nordjysk handlekraft

Vi har sammensat et knivskarpt team, der har været skyld i de flotte resultater for 2018. 12 ildsjæle der udviser nordjysk handlekraft, hvor finurligt det end lyder. Vores medarbejdere er kompetente, hårdtarbejdende og gør hver dag en kæmpe forskel for vores kunder. Vi kalder det Mæglerhuset-mentaliteten - og det er en afgørende fællesnævner.

Team_maeglerhuset

 

Glædelig jul og godt nytår

Til sidst er der tilbage at ønske alle vores kunder, samarbejdspartnere og andre bekendtskaber en fantastisk jul og et godt nytår. Vi kan roligt afsløre, at vi glæder os til at hjælpe endnu flere boligsælgere i 2019.

Tusind tak for den store tiltro, som I har vist os i løbet af 2018. Vi vender stærkt tilbage i det nye år. Når det er sagt, holder vi selvfølgelig ikke helt fri mellem jul og nytår.

Tilbage