Året der gik 2021: Boligpriserne stiger i Nordjylland

Boligmarkedet i 2021 har været alt andet end kedeligt. Der har været drøn på, og igen i år er der sat nye rekorder, som vi kun havde turde drømme om.

 

Boligpriserne er steget

Kigger vi på boligpriserne på villaer og rækkehuse i Nordjylland er den gennemsnitlige salgspris iflg. Boligsiden steget med 7,3% alene det seneste år. En har årsagerne er det lave udbud af boliger til salg, der, sammen med den store efterspørgsel fra køberne, får priserne til at stige.

Ser vi på villaer til salg i Region Nordjylland de seneste tre år, er udbuddet udelukkende faldet:

 

  • November 2019: 5.185 til salg
  • November 2020: 4.670 til salg
  • November 2021: 4.298 til salg

 

På samme tid er salgstiden iflg. Boligsiden faldet med 3,8% i Region Nordjylland det seneste år. En tendens, der også går flere år tilbage. Vi tør godt sige, at det går hurtigere at sælge din bolig nu end for år tilbage.

 

”Der er ingen tvivl om, at der har været fart på boligmarkedet i 2021. Vi har solgt langt flere boliger end nogensinde og mange er endda blevet solgt via køberkartotek, inden de overhovedet nåede på nettet. Det er dog på en mere sund og naturlig måde end før finanskrisen. Vi oplever ikke nogen kunstig boligboble, hvor priserne er sat helt urealistiske. Markedet virker stabilt,” fortæller Mads Sørensen, indehaver af Mæglerhuset

 

Nyt rekordår

Efter et fantastisk 2020, havde vi ikke turde tro på et 2021, der overgik alle rekorder. Ikke desto mindre har det været tilfældet, og 2021 viste sig at blive et nyt rekordår hos Mæglerhuset med over 500 solgte boliger.

 

”Mæglerhusets salgstal er eksploderet, og vi har i 2021 solgt over 500 boliger, hvilket svarer til en vækst på godt 25% sammenlignet med 2020. Vi kan kun være yderst tilfredse og taknemmelige for den opbakning, som vores kunder og samarbejdspartnere har vist os,” forklarer Simon Rye, indehaver af Mæglerhuset

 

Hos Mæglerhuset har alle fire butikker i hhv. Aalborg, Nørresundby, Dronninglund og Aabybro oplevet vækst. Det vidner om, at det går godt i store dele af Nordjylland. Heriblandt de tre kommuner som vi opererer i, nærmere betegnet Aalborg -, Brønderslev - og Jammerbugt Kommune. Det kan være svært at forholde sig til antal handler, men her kommer et overblik over det samlede antal bolighandler hos Mæglerhuset de seneste tre år.

 

  • 2019: 270 solgte boliger
  • 2020: 396 solgte boliger
  • 2021: 508 solgte boliger

 

Vi kickstarter året med en ny butik

Der er ingen tvivl om, at 2021 har været et travlt år hos Mæglerhuset. Det har vi selvfølgelig taget konsekvensen af ved at byde velkommen til en række nye, dygtige kolleger, så vi til januar tæller i alt 28 medarbejdere.

 

”Det vigtigste for os er, at vores kunder oplever den samme gode service i alle vores butikker. Kundetilfredshed har derfor igen i 2021 været et omdiskuteret emne internt. Alle vores medarbejdere arbejder målrettet mod at give vores kunder en god og tryg oplevelse. For det er trods alt en stor ting, hvad enten man skal sælge eller købe bolig,” fortæller Thomas Skifter Andersen, indehaver af Mæglerhuset

 

Det stigende antal bolighandler i omkring Brønderslev har desuden medført, at vi kickstarter 2022 med en butiksåbning i hjertet af Brønderslev. Noget der virker helt naturligt, da vi allerede nu sælger boliger i byen og har lokale mæglere, der bor i Brønderslev og kender alt til lokalområdet.

Til slut er der tilbage at ønske en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Vi kan næsten ikke vente med at byde velkommen i vores butikker i det nye år.

Tilbage