Året der gik: Boligmarkedet 2020 i fuld galop

Et uforudsigeligt og turbulent 2020 nærmer sig sin afslutning. Hvad enten vi vil det eller ej, kommer vi ikke uden om corona – det helt store emne i 2020. På trods af de mange negative overskrifter, har vi været vidne til boligmarkedet 2020 i fuld galop.

 

Ny salgsrekord i 2020

Uanende startede vi året med åbningen af Mæglerhusets fjerde butik i rækken – denne gang beliggende på Vesterbro 48 i Aalborg. To måneder senere viste corona for første gang sit grimme ansigt. Det resulterede i to meget stille uger sidst i marts. Vi må indrømme, at vi var meget betænkelige i denne periode.

Beslutningen om ikke at hjemsende vores medarbejdere og i stedet arbejde endnu hårde (med de nødvendige foranstaltninger) viste sig at være godt givet ud. Allerede i april begyndte der for alvor at komme godt gang i hjulene igen. Fra april-december har vi haft de hurtige sko på. Året har budt på de suverænt bedste salgsrekorder i Mæglerhusets historie, som gang på gang er blevet overgået. Vi har været vidne til et boligmarked i fuld galop, og Mæglerhusets salgstal er steget med 50%, når vi sammenligner 2019 og 2020.

 

Historisk lavt udbud af nye boliger til salg

2020 har vist sig at være et godt år at sælge bolig pga. det historisk lave udbud af nye boliger til salg. På samme tid har køberne heller ikke holdt igen, tværtimod. Den fortsat stabile rente, de udbetalte feriepenge og regeringens anbefaling med hensyn til ikke at rejse ud i verden gav køberne blod på tanden til i stedet at investere pengene i fast ejendom.

 

”2020 har kort fortalt været et år, vi sjældent glemmer. Det lave udbud af nye boliger til salg er udelukkende en fordel for de boligejere, der vælger at sætte til salg. Konkurrencen fra andre lignende boliger er lavere på boligmarkedet, så der er endnu større chance for, at de får solgt hurtigt til en fordelagtig pris,” fortæller indehaver, Mads Sørensen

 

Mæglerhuset har vokseværk

Hos Mæglerhuset har vi taget konsekvensen af et boligmarked 2020 i fuld galop. Medarbejderstaben er vokset gevaldigt. Vi har budt velkommen til syv nye ansigter i 2020, og vi kan allerede nu afsløre, at vi starter 2021 med at byde velkommen til endnu en kollega. Vi glæder os til at afsløre mere i det nye år.

 

Team_maeglerhuset

 

Til slut vil vi ønske jer alle en glædelig (bag)jul og et godt nytår. På vegne af hele teamet skal der lyde: Tak for tilliden og den enorme opbakning, som vi har været vidne til igen i år. Vi kunne aldrig have klaret rejsen uden alle vores dejlige kunder.

 

Læs også

Tilbage