Bedst sælgende tredje kvartal i 10 år

Boligsalget i tredje kvartal 2020 var på landsplan det bedst sælgende i 10 år iflg. Boligsiden. Juli, august og september var på alle lede og fronter forrygende, når vi tager boligbrillerne på.

  • På landsplan blev 26.020 boliger solgt i juli, august og september i 2020

En tendens vi kan nikke genkendende til hos Mæglerhuset, og det stopper ikke her. Vi kan generelt berette om et 2020, hvor samtlige måneder har budt på bedre salgstal sammenlignet med de forrige år. Det er derfor ikke kun tredje kvartal, der viser positive takter.

 

Vi har været vidne til et vildt år på boligmarkedet. På trods af corona har året vist sig at blive endnu vildere end vi havde turde tro på. Vores salgstal er eksploderet, og den vækst har medført, at vi i 2020 også har budt seks nye kolleger velkommen, så teamet er forstærket yderligere,” forklarer indehaver, Mads Sørensen

 

Fra venstre: Mads Sørensen, Thomas Skifter Andersen og Simon Rye

Fra venstre: Mads Sørensen, Thomas Skifter Andersen og Simon Rye

Hos Mæglerhuset har vi stort fokus på at fortsætte det samme serviceniveau over for kunderne på trods af et stigende antal handler. Vi har taget konsekvensen ved hurtigt at sørge for, at bemandingen følger med travlheden. Et afgørende parameter for at fortsætte med at give kunderne en god oplevelse.

 

Krisen har sat ekstra skub i boligsalget

På landsplan er der blevet solgt væsentligt flere boliger i tredje kvartal 2020 sammenlignet med de forrige år iflg. Boligsiden. Ser vi på solgte boliger i tredje kvartal, er der sket følgende stigning i procent ved de enkelte boligtyper, når vi sammenligner 2019 med 2020:

  • Villaer og rækkehuse: 20%
  • Ejerlejligheder: 22%
  • Sommerhuse: 31%

 

Hvordan ser fremtiden ud på boligmarkedet?

Hos Mæglerhuset ser tallene også lovende ud for oktober, da rekorden fra forrig år allerede er overgået. Det bliver den vildeste måned i Mæglerhusets historie med mere end en fordobling af solgte boliger sammenlignet med oktober 2019.

 

I oktober måned 2019 solgte vi 22 boliger. Nu hvor vi nærmer os afslutningen på oktober måned, har vi allerede rundet de 50 handler. Vi har aldrig oplevet noget lignende ved Mæglerhuset,” fortæller indehaver, Simon Rye

 

Der er ingen tegn på, at de positive takter ikke fortsætter, da der stadig bliver solgt mange boliger. I tiden sælger Mæglerhuset dog mere end de får til salg.

 

Så længe vores varelager er fyldt godt op ved vi af erfaring, at de de gode salgstal også nok fortsætte. Vi har solgt langt flere boliger i år sammenlignet med de forrige år. Derfor søger vi også akut flere boliger til salg, så vi kan fortsætte de positive takter,” slutter den sidste indehaver, Thomas Skifter Andersen

 

boligmarkedet_2020

Læs også

Tilbage