Solgt
Læs mere

Østre Havnegade 52, 6. th,
9000 Aalborg

Liebhaverlejlighed med fantastisk udsigt

Denne eksklusive liebhaverbolig er beliggende på første parket lige ved Musikkens Hus på Østre Havn. En rolig beliggenhed, selvom du er midt i byen. Boligen byder på en fantastisk udsigt ud mod fjorden og byen, og beliggenheden fås ikke bedre. Her bor du i et skønt område, der i de senere år har gennemgået en stor forvandling fra industri til high-end etagebyggerier og kontorer. Indkøbene kan nemt klares i den velassorterede Meny, hvor Lagkagehuset også holder til huse, eller i Rema1000 lige rundt om hjørnet.

Du har storslåede kultur- og musikoplevelser i henholdsvis Musikkens Hus og Nordkraft praktisk talt lige udenfor din hoveddør, og ligeledes finder du Friis Shoppingcenter og gågaden med hyggelige caféer og butikker ganske tæt ved. Fra lejligheden har du en helt formidabel udsigt mod den smukke havnefront og pladsen foran Musikkens Hus, og du kan følge med i livet på fjorden med besøg af blandt andet krydstogtskibe og lystbåde.

Ejendommen er opført i 2015 og udover at være utroligt arkitektonisk vellykket, så indeholder denne bolig både kvalitetsmaterialer og diverse tilkøb såsom lyddæmpende lofter, smukke brede gulvplanker og stort walk-in. Alle hvidevarer er fra kvalitetsmærket Miele og køkken og inventar er fra HTH. Ejerforeningen er utroligt velfungerede, og det er tilladt at holde husdyr. Det er muligt at tilkøbe to parkeringspladser i p-kælderen lige ved elevatoren, så du har nem adgang fra bilen til lejligheden.

Foruden de 157 eksklusive boligkvadratmeter med skønt lysindfald og kvalitetsmaterialer, indeholder lejligheden også to altaner – en stor, og delvist inddækket, der vender mod syd/sydvest og en mindre mod øst ved soveværelset. Ved den store altan er der smarte foldedøre, så du kan åbne op eller lukke til alt efter vejr og vind.

Velkommen indenfor i den gennemførte og lækre bolig, hvor du fra entréen ledes videre ind i den åbne stue og køkkenalrummet. Fra entréen har du videre på din venstre hånd soveværelset med tilhørende walk-in og badeværelse. Modsat finder du et lyst og skønt værelse.

Fra alrummet har du adgang til lejlighedens andet badeværelse. Der er flot sammenhæng mellem de to badeværelser med lyse klinker, armaturer fra Vola, væghængte toiletter og grebsfrie fronter. På badeværelset ved alrummet har du desuden vaskemaskine og tørretumbler.

I det lyse og lækre køkken finder du skønne detaljer såsom Quooker, vinkøleskab og helt generelt god bord- og opbevaringsplads. Rummet har wauw-effekt og her fornemmer man virkelig boligens kvalitetsniveau.

Vi byder velkommen i denne skønne og eksklusive bolig på Østre Havnegade 52, 6. th.