Boligsælgerne jubler i Vodskov og Vester Hassing

Der er fuld fart på boligmarkedet generelt set – postdistrikt 9310 Vodskov er ingen undtagelse. Boligstatistikkerne taler deres tydelige sprog og viser en positiv tendens, hvor der er tiltro til markedet. Det skyldes også den lave rente, der giver køberne et større rådighedsbeløb. Det resulterer i købere, der har mulighed for, og kan se fordelen ved, at investere i egen bolig. Her falder valget i stigende grad på Vodskov og Vester Hassing, der alle har en tilpas størrelse til, at børnefamilierne kan få hverdagen til at fungere med skole, idrætsfaciliteter og indkøbsmuligheder. Derudover har køberne fået øjnene op for den attraktive beliggenhed i forhold til motorvejen og Aalborg.

Rye


”Hos Mæglerhuset i Nørresundby mærker vi tydeligt en positiv tendens i Vodskov, Vester Hassing og de omkringliggende byer. Vi har stor succes med at sælge boligerne hurtigt til rigtig fornuftige priser.”

Medindehaver af Mæglerhuset, Simon Rye


 

Boligstatistikkerne fra 1993 til nu i 9310 Vodskov viser et suverænt 1. kvartal i 2017 med den højeste udbudspris ifølge Realkreditrådet. Udbudspris og handelspris følges samtidig pænt ad, hvilket er et udtryk for de lave prisafslag. En mere realistisk prisfastsættelse fra ejendomsmæglerne er en af årsagerne hertil.
Boligsælgerne i postdistrikt 9310 Vodskov har god grund til at juble, da de har alle muligheder for at få en god pris for boligen. Det gør selvfølgelig også, at mange går med salgstanker – trods det ses korte salgstider og et lille udbud af boliger pga. den store efterspørgsel.

Der er med andre ord god grund til at sætte boligen til salg nu. Hussalget og -priserne stiger i det meste af landet, hvilket giver tillid hos køberne og en positiv udvikling på landsplan.

Du er velkommen til at kontakte os på 50 929 929 til en boligsnak.

Tilbage