Brandvarmt boligmarked i 9310 Vodskov

Det er ikke kun temperaturen i Danmark, der er brandvarm. Det gælder også boligmarkedet i hele 9310 Vodskov. Ser vi på Boligmarkedsstatistikken fra Realkreditrådet, er der sket en stigning på over 15%, 1. kvartal 2017 og 1. kvartal 2018 sammenlignet.

Simon Rye - indehaver og ejendomsmægler ved Mæglerhuset

Den gennemsnitlige kvadratmeterpris på solgte parcelhuse og rækkehuse i hele 9310 Vodskov ramte det 1. kvartal 2017 10.880 kr., hvorimod 1. kvartal 2018 nåede 12.943 kr. En prisstigning på over 15%. Det får boligsælgerne til at juble.

Selvom de positive tendenser på Boligmarkedet er landsdækkende, er der ifølge ejendomsmægler Simon Rye ekstrem stor efterspørgsel på mange af boligerne i 9310 Vodskov. Trods den store prisstigning på parcelhuse og rækkehuse i postnummer 9310, er det tro
ds alt billigere end at købe hus i Nørresundby eller Aalborg.

Ses der f.eks. på Vodskov, har byen alt det nødvendige for både unge, børnefamilier og de ældre. I en række villakvarterer i Vodskov har boligejerne efterhånden boet i deres huse i over 20 år. Mange vælger at flytte i noget mindre, der ikke kræver den samme vedligeholdelse. Børnene er også for længst flyttet hjemmefra, hvilket skaber nye boligdrømme hos boligejerne. Det gælder også de omkringliggende byer, såsom Vester Hassing, Grindsted og Langholt, hvor der ligeledes er godt gang i boligsalget.


Tendensen er, at mange ældre flytter fra deres parcelhus til en mindre lejebolig i eller omkring Vodskov. Køberne af de parcelhuse er oftest unge eller børnefamilier, som vælger at renovere de mange 60’er og 70’er huse,” forklarer ejendomsmægler Simon Rye


Mange af køberne kommer fra Nørresundby – og Aalborg området. De flytter gerne til f.eks. Vodskov, der har alt det nødvendige for at få en hverdag til at fungere for hele familien.

Tilbage