Den gode bolighandel – fra ende til anden

Hos Mæglerhuset får du en strømlinet og tryg proces, fra første gang du ringer til huset er solgt og overdraget.

 

Gratis vurdering af boligen

Det hele begynder med en vurdering. Indledningsvist får vi en snak om din salgssituation, og hvordan Mæglerhuset kan være behjælpelige. Mægleren kommer ud og tager nogle billeder til intern brug og indsamler alle de nødvendige detaljer for at fastsætte den helt rigtige pris fra starten. Prisfastsættelsen sker i stærkt samarbejde med de andre mæglere, så̊ du er sikret en kompetent og professionel vurdering af din bolig. Vi bidrager med vores ekspertise, men lægger også stor vægt på at lytte til dig som kunde. Vurderingen skaber overblik og tryghed omkring din økonomi og boligsalget som helhed.

 

Opfølgningsmøde

På grundlag af billederne fra vurderingen sparer mægleren med husets andre mæglere, så den bedste og mest realistiske pris fastsættes fra starten. På opfølgningsmødet gennemgår mægleren de kriterier med dig, som boligens prisfastsættelse bygger på. Salgsvilkårene gennemgås inden formidlingsaftalen underskrives og samarbejdet træder i kraft.boligsalg

 

Skridtet inden boligen kommer online

Mæglerhuset arrangerer en mæglerrunde, hvor alle butikkens mæglere kommer ud og ser boligen. Det sikrer optimale fælles forudsætninger for at sælge din bolig på bedste vis. Mæglerne kender markedsområdet ned til mindste detalje og er behjælpelige med fremskaffelse af diverse dokumenter.

Tidligt i processen bruges køberkartoteket aktivt, men Mæglerhuset giver selvfølgelig altid vores sælgere minimum 24 timers varsel inden en fremvisning.

 

Den visuelle fremstilling er altafgørende

Nu er det tid til at få taget de endelige salgsbilleder, som skal vise din bolig fra sin indbydende side. Vores professionelle fotograf kontakter dig, så I sammen kan finde en dag, hvor det passer dig, at billederne tages. Når billeder og video ligger klar, kommer vores tekstforfatter ind i billedet. Vi ringer til dig og tager en snak om din bolig, og vi tager gerne imod input til salgsteksten. Og så er det tid til at få din bolig online.

 

Omfattende markedsføringspakke fra start til slut

Din bolig kommer ud på alle relevante platforme, hvor køberne kan rammes, så snart den er officielt til salg. Den omfattende og helhjertede markedsføring gælder uden begrænsninger helt til den dag, din bolig er solgt. Din bolig vil bl.a. være at finde på Boliga.dk, Boligsiden.dk, Mæglerhuset.dk, Facebook, Instagram og i Google Display annoncer.

 

maeglerhuset

Det benhårde salgsarbejde skydes i gang

Du bliver altid holdt orienteret løbende igennem hele salgsprocessen. Selvfølgelig også i forbindelse med de løbende fremvisninger og åbent hus. Der følges op på alle fremvisninger, ligesom vi arbejder målrettet med at løse udfordringerne for mulige købere. Med Mæglerhusets systemer holder vi styr på alle fakta omkring din bolig. På den måde er alle guldkorn om din bolig samlet ét sted, der er tilgængeligt for alle mæglerne.

 

Når købsaftalen er i hus

Mæglerhuset udarbejder en købsaftale og gennemgår den grundigt med såvel sælger som køber. Du bliver løbende orienteret om det juridiske og økonomiske materiale, og det er mægleren, der bærer det juridiske ansvar. Når fortrydelsesfristen udløber efter seks hverdage, giver vi alle parter endelig besked om, at handlen er på plads.

 

Mæglerhuset er med dig hele vejen

Mæglerhuset udarbejder også skøde mv. Vi er med dig ved overdragelsen af din bolig, så du altid er sikret, at det hele forløber, som det skal. Mægleren står også til rådighed efter boligsalget. Du er altid velkommen til at kontakte mægleren, hvis der skulle opstå spørgsmål. Nordjysk handlekraft og ekstraordinær kundeservice er Mæglerhusets helt store fokus. Vores målsætning er, at vores kunder skal kunne mærke, hvor meget vi brænder for vores fag.

vodskovvej

Læs også:

Tilbage