Drømmevilla på to forskellige måder

Funkisvillaen og murermestervillaen er på mange måder hinandens modsætning, men begge hustyper er meget populære på boligmarkedet.

 

Enkelhed og funktionalisme

Det enkle, glatte og klare udtryk beskriver funkisvillaen, hvis navn kommer af ordet funktionalisme. Hele boligens design er baseret på en geometrisk form styret af den daglige anvendelse. Vinduer og døre er for eksempel placeret asymmetrisk ud fra, hvor der er behov for lys eller udsigt. Boligen tilbyder en god sammenhæng mellem indendørs- og udendørsarealer. For eksempel i form af sydvendte vinduer eller terrasse, hvor du kan nyde solen. Funkisvillaens indretning er enkel og stilren og alt overflødig udsmykning er som regel skåret væk. Efterspørgslen på denne type villa hænger godt sammen med mange danskeres hang til funktionelle og rene linjer hvad angår indretning.

funkisvilla

vestervang_22

Rummelighed og sjæl

Solide, rummelige rammer og lækkert håndværk kendetegner murermestervillaen. Her er der lagt vægt på personlighed og finurlige detaljer, som får boligen til at skille sig ud med sin naturlige charme. Murermestervillaen har typisk både historie og sjæl, alt sammen drysset med en sund dosis patina.

murermestervilla

vodskovvej..

Det gode håndværk viser sig i både murværk, snedker- og tømrerarbejdet – for eksempel i form af fremtrædende murede effekter eller eksklusive vinduer og fyldningsdøre i træ. Mange huskøbere er på udkig efter denne type villa, som i dag har genvundet meget af sin popularitet.

Fælles for funkisvillaen og murermestervillaen er, at de begge har meget at byde på. Vil du vide mere? Kontakt os på 50 929 929.

Læs også:

Tilbage