Flyvende lejlighedspriser i boligområdet Strubjerg i Nørresundby

Stigende lejlighedspriser i Strubjerg præger boligområdet. En særdeles positiv udvikling, der selvfølgelig også hænger sammen med den generelt positive udvikling og optimisme, der er i samfundet. Strubjerg i Nørresundby er ingen undtagelse, og det ses både på priserne og de korte liggetider.

 

Et område i udvikling

Boligområdet Strubjerg er beliggende mellem Lindholm Kridtgrav og Lindholm Høje i Nørresundby. Der er sket en stor udvikling i området – både med åbning af Rema1000 og Fitness World, der er beliggende lige ved lejlighederne. Derudover har boligkøberne fået øjnene op for mulighederne ved området – bl.a. med gode grønne udendørsarealer og parkeringspladser lige ved lejlighederne. Dertil er beliggenheden i cykelafstand til både Nørresundby - og Aalborg centrum en stor fordel.

 

Stigende lejlighedspriser og korte liggetider i Strubjerg

Der er gennem de sidste år sket en stigning i kvadratmeterpriserne i Strubjerg i Nørresundby. Ifølge Boliga.dk er der registreret 79 lejlighedshandler i 2016 med en gennemsnitlig kvadratmeterpris på kr. 12.757. Ser vi i stedet på antal handler i 2017, er der tinglyst 37 handler frem til 9. oktober 2017 med en gennemsnitlig kvadratmeterpris på kr. 13.930. Alene disse to år sammenlignet ses en stigning på over 9 %.


”Der er ingen tvivl om, at både området og lejlighederne i Strubjerg har fået et løft. Det mærker vi tydeligt via de mange lejligheder, vi har solgt i Strubjerg, og de sælges tilmed hurtigt til attraktive priser,” fortæller indehaver af Mæglerhuset, Simon Rye


Strubjerg er gået fra at være et boligområde, som boligkøberne var skeptiske over for til at blive et spændende boligområde med en god sammensætning af boligejere - lige fra den unge studerende til den ældre dame. I takt med, at der tilmed er afsat penge til renovering af området, har boligkøberne for alvor fået øjnene op for lejlighederne og deres attraktive beliggenhed nær Nørresundby - og Aalborg centrum.

 

Lejlighedssalget er flyvende

Det er ikke kun lejlighederne i Strubjerg, der er stigende – det gælder hele Nørresundby. Tilmed er lejlighederne hurtigt solgt.


”Vi er stolte af at være den mægler i Nørresundby, der sælger byens lejligheder hurtigst. Ifølge Boligsiden.dk primo oktober 2017 er vores gennemsnitlige liggetid på 31 dage. Der er altså meget stor sandsynlighed for, at lejligheden er solgt inden for 1 måned, når sælgerne vælger Mæglerhuset til at sælge lejligheden,” siger indehaver af Mæglerhuset, Simon Rye


Vi giver altid en gratis og uforpligtende vurdering af din lejlighed, hvis du overvejer at sælge. Vi kan træffes på 50 929 929 – også hvis du skulle have andre spørgsmål til boligmarkedet.

Tilbage