Hvad er en uafhængig ejendomsmægler?

Går du med salgstanker, er du sandsynligvis allerede i fuld gang med at finde den helt rette ejendomsmægler til at sælge din bolig. Det kan være svært at gennemskue ligheder og forskelle ved boligmarkedets mange ejendomsmæglere. Vi er mange ejendomsmæglere, der alle kæmper om din opmærksomhed.

En væsentlig forskel på os ejendomsmæglere er, om der er tale om en uafhængig ejendomsmægler eller en ejendomsmæglerkæde.

 


”En uafhængig ejendomsmægler er ikke tilknyttet en kæde og er samtidig ikke ejet af banker, forsikringsselskaber eller realkreditinstitutter.”


 

Mæglerhuset er en uafhængig ejendomsmægler og er derfor ikke en del af en mæglerkæde på trods af, at vi har flere butikker. Vi er ikke gift med hverken banker, forsikringsselskaber eller realkreditinstitutter. For dig betyder det, at du er sikret en løsning, der lytter 100% til dig. Vi holder fokus på det, vi er bedst til – nemlig at sælge boliger.

Hos Mæglerhuset rådgiver vi frit vores kunder for gennemsigtighed er nøgleordet. På den måde er du ikke nødsaget til at vælge en bestemt bank, forsikringsselskab m.v.

 

3 fordele ved at vælge en uafhængig ejendomsmægler

  • Vi er ikke topstyrede og lytter 100% til dine ønsker
  • Vi er ikke tvunget til at henvise til bestemte banker, forsikringsselskaber m.v.
  • Vi kan handle hurtigt og effektivt

 

Mange af Mæglerhusets kunder roser vores handlekraft og gåpåmod. Den konstellation er altafgørende i vores daglige arbejde.

Der er selvfølgelig flere ting, du skal være opmærksom på, når du vælger den helt rette ejendomsmægler. Du skal bl.a. også være opmærksom på, hvad der står i din formidlingsaftale.

Har du spørgsmål, står vi altid til rådighed til en uforpligtende boligsnak. Du er velkommen til at kontakte os på 50 929 929 eller info@maeglerhuset.dk

Tilbage