Krystalkuglen ser lovende ud for Mæglerhuset i Dronninglund

Hos Mæglerhuset i Dronninglund kunne vi i december måned sidste år byde velkommen til Ejendomsmægler Simon Jørgensen. Et glædeligt gensyn, da Simon tidligere har arbejdet som mægler i selv samme afdeling.

Sammenlagt kan Simon skrive knap 4 år som mægler i Dronninglund på CV’et. Han kender boligmarkedet i Dronninglund, Hjallerup og de omkringliggende oplandsbyer. Med hans erfaring og ikke mindst betydning for virksomheden, er han nu tiltrådt som Butikschef ved Mæglerhuset i Dronninglund. En titel, som kollegerne er helt enige i, at han fortjener. Simon bruger flittigt de mange faciliteter i og omkring Dronninglund. Han afslutter ofte en arbejdsdag på hans mountainbike i de smukke omgivelser i Storskoven.

 


Som ejendomsmægler er det altafgørende at kende områdets mange kvaliteter. Det bruger jeg aktivt i mit daglige arbejde som mægler i Dronninglund, Hjallerup og omegn,” forklarer Butikschef & Ejendomsmægler Simon Jørgensen


 

Mæglerhuset Dronninglund

Simon Jørgensen & Frederikke Klith Hansen

 

Simon kommer til at arbejde tæt sammen med Frederikke Klith Hansen, der er startet som Salg & Vurdering. Frederikke er et forholdsvist nyt ansigt i Dronninglund, men ikke ved Mæglerhuset. Her har hun været ansat i knap 2 år. Hun kender derfor Mæglerhusets værdier, mentalitet og arbejdsprocesser ned til mindste detalje. Hun skal, i samspil med Simon, være med til at servicere de mange boligsælgere og -købere i Brønderslev Kommune.

Det er bestemt heller ikke tilfældigt, at netop Frederikke er med på holdet. Hun er altid kommet meget i området pga. sin familie og har den helt rette personlighed til opgaven. Smilende, jordnær og et gåpåmod uden lige beskriver hende meget godt.

Besøger du Mæglerhuset i Dronninglund vil du også stadig have fornøjelsen af Jette Skak Jensen, som er et lokalt ansigt. De tre indehavere - Mads Sørensen, Simon Rye og Thomas Skifter Andersen bakker selvfølgelig også stærkt op om butikken i Dronninglund. Mads Sørensen er selv fra Klokkerholm og en erfaren herre i faget med over 20 år som mægler.

 

Læs også

Tilbage