Lokal håndboldstjerne sælger lejligheden og fortsætter til den tyske Bundesliga

Allerede inden Patrick Wiesmach fyldte 3 år, satte han for første gang benene på en håndboldbane i Vodskov. Derfra har han gennemgået noget af et håndboldeventyr, som langt fra er slut. Et af de foreløbige højdepunkter må være, da han sikrede sig DM-titlen tilbage i maj 2017, sammen med holdkammeraterne fra Aalborg Håndbold. Derudover har han haft sin debut på A-landsholdet, og nu kalder den tyske Bundesliga.

 

Patrick Wiesmach sælger lejligheden og flytter til Leipzig

For dem der ikke kender 28-årige, Patrick Wiesmach, har han de sidste par år fungeret som fløjspiller hos Aalborg Håndbold. Endda en af de målrige, da han sidste år blev topscorer for holdet.

Hans talent er ikke til at tage fejl af, og det har de også fået øjnene op for syd for grænsen. Sommeren 2018 prøver Patrick kræfter med den tyske Bundesliga, da han har underskrevet en 2-årig kontrakt med SC DHfK Leipzig. Det hedder altså et foreløbigt farvel til Aalborg, der har fungeret som hans hjemmebane de sidste år.

 

simon_og_patrick

Fra venstre: Simon Rye fra Mæglerhuset og håndboldspiller, Patrick Wiesmach

 

Patrick har netop solgt sin lejlighed med hjælp fra ejendomsmægler, Simon Rye, fra Mæglerhuset i Nørresundby. De sidste to år har den flotte lejlighed i hjertet af Aalborg dannet rammerne for hans helt personlige hjemmebane, når tiden ikke blev brugt på håndboldbanen. Et totalrenoveret hjem ud over det sædvanlige i forskudt plan med sildebensparketgulve, som har været et helt særligt hjem for håndboldspilleren.

 

kattesundet_15

 

"Jeg ser tilbage på mange positive øjeblikke her i Aalborg både på og udenfor håndboldbanen. Da min lejlighed skulle sælges, faldt valget helt naturligt på Simon Rye fra Mæglerhuset, da vi begge er opvokset i Vodskov. Det er selvfølgelig underligt at sælge lejligheden, men jeg glæder mig nu helt vildt til at fortsætte min karriere syd for grænsen. Jeg føler mig klar til denne store og spændende udfordring,” fortæller håndboldspiller, Patrick Wiesmach

 

Startede håndboldkarrieren i Vodskov

Mange tror, at Patrick startede håndboldkarrieren i Aalborg, men vi skal længere nord på, helt præcis til Vodskov. Her er Patrick opvokset, hvilket gjorde det helt naturligt at starte håndboldkarrieren i netop den by. Det var med andre ord i Vodskov, at han som bare 2-årig kastede, eller nok nærmere trillede, den første håndbold i nettet.

 

”Jeg har tidligere spillet både håndbold og fodbold i Vodskov, men da jeg som 11-årig skulle vælge én af delene, faldt valget faktisk på fodbold i AaB’s ungdomsafdeling. Efter 3 år i AaB mistede jeg lysten til fodbold og startede derfor på håndbolden igen,” fortæller håndboldspiller, Patrick Wiesmach

 

Grundet at Hjallerup var en samarbejdsklub til nuværende Aalborg Håndbold, startede Patrick der. Godt et halvt år efter havde han alderen til Aalborg Håndbolds Ungdomshold og blev straks udtaget dertil. Han spillede 4 år som ungdomsspiller og 1 år som senior. I håb om at få mere spilletid i kampene som senior, skiftede han i 2010 til Team Tvis Holstebro. 6 år efter vendte han atter tilbage til Aalborg. Fløjspilleren har for alvor slået sit navn fast i Danmark, og nu gælder det så den tyske Bundesliga.

Tilbage