Lokalt ansigt står i spidsen for Mæglerhuset Sæby

Vi kan nu løfte sløret for, hvem der kommer til at stå i spidsen for vores nye mæglerbutik på Vestergade 41 i Sæby. Der er tale om et lokalt ansigt, som mange sæbynitter kender.

 

De tre indehavere af Mæglerhuset, Mads, Thomas og Simon, har glædet sig til at præsentere og byde velkommen til Cathrine Frahm Færløv, der tiltræder som medejer af Mæglerhuset Sæby.

 

”Vi har glædet os til at fortælle sæbynitterne, hvem der kommer til at stå i spidsen for Mæglerhuset Sæby. Cathrine er uden tvivl den rette kvinde til at løfte opgaven. Hun har både erfaringen som mægler, en sprudlende personlighed og bestemt også det lokalkendskab, der skal til for at hjælpe vores kunder bedst muligt med at få solgt deres bolig,” forklarer Simon Rye, indehaver af Mæglerhuset.

 

Det kan roligt siges, at Cathrine har Sæby i blodet. Hun er født og opvokset i byen og har siden folkeskolen haft et ønske om at blive ejendomsmægler. Den titel kunne hun i 2016 skrive på CV’et, men det er sågar blevet til hele otte års erfaring i ejendomsmæglerbranchen. Cathrine bor selv i Sæby med sin mand, Søren, og de elsker begge at bo i byen. Noget der ikke kommer fra fremmede, da hele Cathrines familie er bosiddende i Sæby.

 

”Byen har alt! Skønt havnemiljø, skov, strand, gode skoler, institutioner, fritidsaktiviteter og et fantastisk byliv året rundt. Det er en skøn by at bo i, ung som gammel og for dem midt imellem,” forklarer Cathrine storsmilende.

 

Som person er Cathrine positiv, viljestærk og handlekraftig. Hun går benhårdt efter sine drømme, og det er en af årsagerne til, at hun i dag står som medejer af Mæglerhuset Sæby. For hende har det altid været en drøm at gå sine egne veje. Hun er arbejdsivrig og har siden sine helt unge år arbejdet ved blandt andet købmandsforretningen på Hedebo, Sæby Kirkekor, Sæby Svømmebad, og derudover har hun spillet 1. division basketball for Sæby Basketball Club.

 

Som mægler vil du opleve, at Cathrine møder folk i øjenhøjde og er helt nede på jorden. For hende var det bestemt heller ikke tilfældigt, at valget faldt på netop Mæglerhuset. Hun har fulgt deres rejse længe og set, hvordan de har fat i boligmarkedet i Nordjylland med deres nu seks butikker i hhv. Sæby, Nørresundby, Aalborg, Dronninglund, Aabybro og Brønderslev. Mæglerhuset har samtidig alt in house – både mæglere, marketing, fotografer, teksterforfatter og skødeafdeling. En fordel for kunderne, da alt er en samlet pakke uden ekstra omkostninger.

 

Overvejer du at sælge? Du er altid velkommen til at bestille en gratis & uforpligtende vurdering eller kontakt en af vores butikker.

Tilbage