Mæglerhuset i Aabybro er på vej mod et spændende 2020

Artikel fra Jammerbugten Magazine, udgivelse december 2019

Aabybros nyeste ejendomsmæglerbutik har stor succes med at trække kunder til hele Jammerbugt. Efter ankomsten til Aabybro 1. august 2018 kan Mæglerhuset nu se tilbage på knapt halvandet år med stor succes med at trække boligkøbere fra Aalborg og Nørresundby til hele Jammerbugt samt et imponerende salg af huse, der tidligere har været svære at sælge og haft lange liggetider.

Den første tid i Aabybro er gået planmæssigt godt. Først sad jeg her alene med en sagsbehandler, men allerede efter et halvt år var det nødvendigt at udvide med en ejendomsmægler, og derfor hentede vi Christopher Holving hertil, fortæller butikschef Søren Agesen.

Og ved indgangen til 2020 ser han ingen grund til ikke at forvente en forsat vækst og succes.

- Der venter et meget spændende år, konstaterer han om Mæglerhuset, der også har to ejendomsmægler-trainees ansat i skikkelse af Sofia Pedersen og Frederikke Klith Hansen.

Fra venstre: Frederikke Klith Hansen, Søren Agesen, Christopher Holving & Sofia Pedersen

Fra venstre: Frederikke Klith Hansen, Søren Agesen, Christopher Holving & Sofia Pedersen

Mæglerhuset har udover Aabybro også forretninger i Nørresundby samt Dronninglund og 10. januar åbner Mæglerhuset endnu en butik på en af Aalborgs mest synlige placeringer, nemlig Vesterbro 48.

 

Fordele ved at være uafhængig

Det vil uden tvivl få en afsmittende positiv virkning på Mæglerhusets salg i Jammerbugt. Ejendomsmægler Christopher Holving kan nemlig fortælle, at en stor del af kunderne til boligerne i Jammerbugt bliver hentet i Aalborg og Nørresundby blandt andet via Mæglerhuset i Nørresundby. Mæglerhuset står uden for de landsdækkende kæder og er en uafhængig ejendomsmægler.

- Derfor kan vi gøre, som vi vil markedsføringsmæssigt, og vi er ikke forpligtet til at henvise til en bestemt bank. Vi er heller ikke låst til kun at måtte operere i bestemte postnumre modsat en kædebutik, hvor en butik i eksempelvis postnummer 9440 ikke må gå ind i postnummer 9490, da kæden har en anden butik i det område. Vi kan arbejde i hele Jammerbugt, forklarer Søren Agesen.

Fra venstre: Christopher Holving og sælgerne af Søkærvej 4 i Pandrup

Fra venstre: Christopher Holving og sælgerne af Søkærvej 4 i Pandrup

Og lige så vigtigt, så arbejder de tre butikker i Mæglerhuset sammen om at finde kunder modsat i en kæde, hvor butikkerne har hver deres franchiser.

 

Sælger alle typer boliger

Som ny ejendomsmægler i Jammerbugt har Mæglerhuset ofte oplevet at få huse til salg, som andre mæglere ikke har kunnet sælge, og som derfor har en lang liggetid.

- Det har vi absolut intet imod. Det er faktisk lykkes os at få mange af boligerne solgt. Der er kunder til alle huse, og vi er gode til at trække kunderne fra Aalborg ud til Jammerbugt, hvor de opdager, at man får meget mere for pengene. Samtidig har vi alle typer boliger til salg og har solgt huse til priser fra 300.000 kroner til tre millioner, siger Søren Agesen.

Han er født og opvokset i Aabybro, mens Christopher Holving har arbejdet som mægler i 4 år, hvor han har opereret i hele Jammerbugt Kommune.

 

Et unikt lokalkendskab

Derfor kan Mæglerhuset byde på et unikt lokalkendskab til både de små og de større byer i Jammerbugt.

Når vi får kunder fra Aalborg med til Jammerbugt, så møder de mindre samfund, som er mere jordnære og skønne steder for børn at vokse op. Her er skoler og daginstitutioner i stort set alle byer, og det er jo fantastisk, at man kan cykle rundt til det heleOg så har Jammerbugt det store plus, at her er man altid tæt på strand og vand. Her er Fårup Sommerland, Aalborg Lufthavn og blot 20 til 30 minutters kørsel fra Aalborg, fortæller Søren Agesen.

Og skulle kærligheden ikke lande på en af områdets landsbyer, så har Jammerbugt med Fjerritslev, Brovst, Pandrup og Aabybro fire gode centerbyer med hver deres mangfoldige detailhandel. De kommunale Masterplaner for Fjerritslev samt Brovst styrker disse områder, og Aabybro er inde i en voldsom vækst, mens den kommende nye skole ved Pandrup-Kaas vil få stor betydning fremadrettet.

- Boligkøbere vægter kvalitet til deres børn højt, og i forvejen er der et rigt foreningsliv i Jammerbugt, forklarer Søren Agesen og roser Jammerbugt Kommune for at stå fadder til et samarbejde mellem alle områdets ejendomsmæglere og i samme forbindelse ansætte en bosætningskonsulent for at styrke tilflytningen.

 

Mæglerhuset skal flytte

Mæglerhuset forventer, at markedet fortsat vil være positivt, selvom der formentlig skal arbejdes mere med tingene, og optimismen er båret af den lave rente og fornuftige priser.

- Hvis priserne falder i Aalborg, så skal folk lidt længere væk fra Aalborg for at få det samme for pengene som tidligere, og det kan komme Jammerbugt til gavn, mener butikschefen.

Og så står Mæglerhuset selv foran en spændende flytning, da lejemålet i den nuværende bygning i Aabybro Centret udløber og kan ikke forlænges som følge af den markante udvidelse af centret.

Vi skal have en ny location i 2020, og vi har noget meget spændende i kikkerten, lover Søren Agesen.

 

Den gode mægler

Søren startede i branchen for 26 år siden med tidligere jobs hos blandt andre RealMægleren, Nybolig og Thorkild Kristensen. Derfor har han også en klart defineret opskrift på en god mægler.

- Han skal få køber og sælger til at nå sammen. Vi er sælgers repræsentant, men man er ikke en god repræsentant, hvis ikke man kan få enderne til at nå sammen, og derfor må man forhandler med begge parter. Det er god rådgivning at sige, hvornår sælger skal slå til eller ikke slå til, forklarer Søren Agesen.

Og så er det er vigtigt at afkode købers behov og sammenkæde dette med de boliger, der er til salg.

Statistikken viser, at vi sælger rigtig meget af det, vi har til salg, også fordi vi er gode til at sætte den rette pris. Jeg har ingen ambition om, at vi skal være den største mæglerbutik. Men vi skal være den bedste, slutter Søren Agesen.

Læs hele Jammerbugten Magazine.

Tilbage