Mæglerhuset i Dronninglund opruster

Mæglerhusets butik i Dronninglund så dagens lys for godt 2 år siden. Herefter er det gået slag i slag med boligsalget. Mads Vestergaard Simonsen, Simon Jørgensen og Jette Skak Jensen har stået i spidsen for butikken og knoklet for at indtage den position, Mæglerhuset nu med stor ydmyghed og stolthed har i byen. Deres hårde arbejde har resulteret i, at de nu kan kalde sig den mæglerbutik i Dronninglund, der har de mest tilfredse sælgere og købere, der er mest sælgende og samtidig med det laveste prisafslag og de korteste liggetider ifølge Boligsiden.dk (Boligsiden.dk/Find mægler i 9330 den 29. juni 2017).

 

vi_opruster 2

Fra venstre: Mads Vestergaard Simonsen, Simon Jørgensen, Mads Sørensen, Jette Skak Jensen og Magnus Mogensen.

 

Mads Vestergaard Simonsen har fungeret som butikschef og har efter sit hårde arbejde, og mange overvejelser, valgt at tage 1 års orlov, hvor han og familien flytter til Spanien fra august og frem. Mads tager et velfortjent år i varmen, hvor han desuden skal arbejde med hans egen ejendomsmæglervirksomhed, hvor han hjælper danskere med at finde drømmeboligen i Spanien - herefter vender han stærkt tilbage. Det betyder bestemt ikke, at Mæglerhuset i Dronninglund ikke fortsætter det hårde arbejde, for vi ønsker fortsat at være din foretrukne mægler. I stedet tiltræder en ny Mads til butikken - nemlig indehaver, Mads Sørensen. Han har indtil nu haft sin daglige gang hos Mæglerhuset i Nørresundby. For nogen vil han bestemt ikke være et nyt ansigt, da han allerede har brugt en del af sin tid på at sælge boliger i området. Derudover er han selv opvokset i Klokkerholm og kender området særdeles godt.

 


"Jeg glæder mig til at føre Mads Vestergaard Simonsens hårde arbejdere videre og ser frem til at møde vores sælgere. Det er bestemt ikke nyt for mig at komme i Dronninglund og omegn, så denne rotation virker helt naturlig."

Indehaver af Mæglerhuset, Mads Sørensen


 

Ikke nok med det, opruster Mæglerhuset med endnu et nyt ansigt i butikken. Det bliver Magnus Mogensen, der tiltræder som Trainee. Han kender ligeledes området, da han også er opvokset i Klokkerholm.

Det bliver altså et på gensyn til Mads Vestergaard Simonsen og velkommen til Mads Sørensen og Magnus Mogensen hos Mæglerhuset i Dronninglund.

Besøger du butikken i Dronninglund, kan du fra august møde det fortsat stærke team - bestående af Mads Sørensen, Simon Jørgensen, Jette Skak Jensen og Magnus Mogensen. De står klar til at hjælpe dig trygt videre.

Tilbage