Mæglerhuset opruster med en ny kollega med mange kvaliteter

Vi er ovenud glade for at dele denne nyhed med jer. Vi kan nu præsentere 30-årige Michael Goul som en fast del af team Mæglerhuset. En knivskarp kollega med mange kvaliteter.

På grund af en lang periode med travlhed er Michael ansat i en stilling som Fotograf & Marketingmedarbejder. Han kommer til at samarbejde med vores fotograf, Jiri Thomas Kjeldgaard, og Marketingansvarlige, Maria Vammen. En stærk trio der skal få din bolig til at tage sig godt ud.

Michael er bestemt ikke ny inden for faget. Han kommer med en baggrund inden for marketing med den gode kundeoplevelse i fokus. Et element som Mæglerhuset også har som fokusområde.

 

Michael

Michael Goul

 

Vi er sikre på, at Michael kommer til at styrke Mæglerhusets visioner og identitet. Han er nemlig ekspert inden for foto, video og generelt det grafiske felt. En mand med mange talenter og en skøn personlighed.

 

Vi er sikre på, at Michael passer perfekt ind ved Mæglerhuset. Han er jordnær og en meget behagelig fyr. Så gør det selvfølgelig heller ikke noget, at han er super dygtig til alt hvad angår foto, video og marketing. Vores kunder kan godt glæde sig til at møde ham,” slutter indehaver, Simon Rye

 

Læs også

Tilbage