Mæglerhuset i Aabybro opruster med en knivskarp mægler

Mæglerhuset i Aabybro opruster med en dygtig og passioneret mægler, der, sammen med resten af teamet, skal servicere de mange boligejere i Jammerbugt Kommune.

Nyeste skud på stammen er 30-årige Christopher Holving. Han er uddannet ejendomsmægler og har allerede 4 års brancheerfaring. I de 4 år har han hovedsageligt arbejdet i Jammerbugt Kommune. Christopher har et omfattende lokalkendskab - både til Aabybro, Pandrup, Biersted, Nørhalne og de omkringliggende byer. Han er også altid kommet meget som gæst i Blokhus - og gør det stadig.

 

christopher

"Christopher er den oplagte kandidat til at forstærke teamet i vores butik i Aabybro. Han har en god forståelse for branchen og samtidig et fantastisk gåpåmod. Det vil vores kunder også opleve," forklarer Søren Agesen, Butikschef ved Mæglerhuset i Aabybro

 

Han er oprindeligt fra den lille by Dall - få kilometer fra Svenstrup. I dag bor han i Svenstrup med god luft omkring sig, så der er plads til hans og kærestens to hunde. På sigt regner de med at flytte på landet lige nord for Aalborg.

 

Stor passion for ejendomsmæglerbranchen 

Christopher færdiggjorde HH og arbejdede efterfølgende nogle år i telebranchen frem til, at han begyndte som finansøkonom. Tiden i telebranchen brugte han i høj grad på at finde ud af, hvad han brænder for. Ejendomme har altid fascineret ham - derfor lå det lige til højrebenet at blive ejendomsmægler. Foruden den store passion og det nu omfattende kendskab til ejendomsmæglerbranchen, er Christopher også knivskarp til alt inden for IT.

Fritiden går med træning, når tiden tillader det. Derudover elsker han alt, der har noget med teknik og gadgets at gøre. Så det bruger han også en masse tid på.

 

Målsætningen for butikken i Aabybro er klar

Det virker helt naturligt at tage det næste skridt med en ekstra ejendomsmægler i Aabybro-butikken. På den måde kan vi løbe endnu stærkere for vores kunder. Vi er meget taknemmelige for den tillid, som mange boligejere allerede har vist os. Vi kan nemlig ydmygt fortælle, at:

  • Mæglerhuset i Nørresundby er den mest sælgende ejendomsmæglerbutik i Aalborg Kommune (Boligsiden.dk/Find mægler på Aalborg Kommune den 03.04.19 - eksklusiv projektsalg)
  • Mæglerhuset i Dronninglund er den mest sælgende ejendomsmæglerbutik i 9330 Dronninglund (Boligsiden.dk/Find mægler på 9330 Dronninglund den 03.04.19)

Målsætningen er også klar for Mæglerhuset i Aabybro. Vi vil op og lege med de store drenge inden for de næste 3 år. Vi ønsker at skabe resultater, der taler for sig selv. Det gør vi ved at videreføre den mentalitet, der er i de to andre butikker.

 

"Vi er klar over, at Rom ikke blev bygget på en dag. Vi ved til gengæld også, at vi har et koncept, der lytter 100% til vores kunder. Som uafhængig ejendomsmægler kan vi yde en fleksibel - og høj service. Derudover er vi med hele vejen - fra kunden ringer første gang til boligen er solgt og overdraget," forklarer Mads Sørensen, Indehaver af Mæglerhuset

 

Vi er sikre på, at Christopher er den rette mand til at løfte opgaven i samarbejde med resten af teamet. Derudover skulle vi hilse mange gange fra ham og sige, at han glæder sig til at hilse på vores kunder. Vi håber, at I vil tage godt imod ham.

 

Andre relaterede artikler:

Tilbage