Så meget er boligsalget steget i Brønderslev Kommune

Brønderslev Kommune er for alvor placeret på landkortet, da køberne har vist stigende interesse for at bosætte sig i kommunen i 2021.

 

Det er blevet endnu mere attraktivt at bo i Brønderslev Kommune, viser de nyeste tal fra Boligsiden. Tallene tydeliggør, at Brønderslev og Aabenraa er de to kommuner, hvor boligsalget er steget mest i landet.

 

Ser vi på alle boligtyper i Brønderslev kommune er boligsalget steget med hele 34% fra 2020 til 2021. En positiv udvikling, der ikke kommer bag på det nordjyske mæglerfirma, Mæglerhuset, der snart åbner anden butik i den populære kommune.

 

”Der er et enormt potentiale i Brønderslev Kommune. Tilbage i 2015 åbnede vi hos Mæglerhuset butik i Dronninglund, og nu kan vi snart byde velkommen i endnu en butik i Brønderslev Kommune – denne gang i hjertet af Brønderslev. En helt naturlig udvikling, da vi i forvejen sælger mange boliger i Brønderslev,” fortæller Kasper Stevn Kræmmergaard, butikschef & ejendomsmægler hos Mæglerhuset Brønderslev

 

Fra venstre: Kasper Stevn Kræmmergaard og Simon Jørgensen

 

Det stigende antal bolighandler i Brønderslev Kommune skyldes i høj grad, at køberne har fået øjnene op for, at de her kan få mere bolig for pengene sammenlignet med f.eks. Aalborg Kommune. Corona og hjemmearbejde har samtidig medvirket til, at flere folk nu mener, at man godt kan bo lidt væk fra sit arbejde. Det betyder ikke længere så meget, om folk skal køre lidt for at komme på arbejde. Byer som Dronninglund og Brønderslev har tilmed en god placering tæt på motorvejen og under en halv times kørsel til f.eks. Aalborg.

 

Der er ingen tvivl om, at fremtiden ser positiv ud for Brønderslev Kommune, når vi spørger Kasper og Simon, de to butikschefer hos hhv. Mæglerhuset Brønderslev og Mæglerhuset Dronninglund. De kan enstemmigt berette om positive takter i kommunen.

 

Kigger vi på salgstallene hos Mæglerhuset Dronninglund, kan Simon berette om en stigning i antal handler på hele 33% fra 2020 til 2021. Noget tyder altså på, at de flotte salgstal for kommunen spreder til et stort område. Går man med overvejelser om at sælge bolig, er det en stor fordel med den positive udvikling. Som boligejer i Brønderslev Kommune er der al mulig grund til at løfte på smilebåndet. Vil du vide, hvad din bolig er værd, kan du altid bestille en gratis og uforpligtende salgsvurdering ved Mæglerhuset.

 

Læs også

Tilbage