Sæt krydderi på dit liv og din indretning

Vi glemmer ofte at komme krydderi på hverdagen. Det kan helt konkret være i maden, men det kan også omhandle andre ting. Når vi indretter, går mange med det sikre og vælger hvidt uden dikkedarer. Anita Wodstrup Madsen fra Boligstil foreslår os denne gang: sæt krydderi på dit liv og din indretning. Spice det hele lidt op.

"For er det ikke rigtigt, at vi har set en del nye køkkener de seneste år uden så meget krydderi? Rigtig mange hvide køkkener, som har været - man fristes til at sige kvadratiske, praktiske, gode. Men nogle af dem har altså været lidt kedelige, ikke?" Spørger Anita.

Hun har hjulpet en kunde med et helt særligt køkken, hvor detaljerne har skabt et unikt og personligt udtryk. Her var dømt NEJ TAK til hvidt og grebsfrit. Kedeligt blev det ikke, og vi har fået lov at kigge med.

Et funktionelt spritnyt retro-køkken var ønsket fra kunden. En loppeglad kvinde, der ikke var bange for at tænke utraditionelt. Et godt samarbejde gav udslag i dette resultat. Her ser du både før- og efterbilleder.

Koekken_foer

Koekken_efter

Retro-skabe og hylder      

De mange loppefund kom til sin ret i det blå køkken, som i øvrigt er fra Ikea. Blå køkkener er svære at opdrive til billige penge, så derfor blev disse låger malet den ønskede blå farve hos den lokale autolakerer. Hylder og skabe er købt henover længere tid. Det kræver tålmodighed at finde det helt rigtige, når du indretter med retro-skabe og hylder.

Dette køkken er måske nok ikke for flertallet, men det er et super godt eksempel på, hvad detaljer gør for stilen og stemningen i dit køkken.

Herunder ser du før- og efterbilleder fra den anden side af køkkenet, hvor der er blevet åbnet ind mod stuen. Det har givet meget mere lys i køkkenet og bundet to små rum rigtig godt sammen. Den super effektive emhætte, der er integreret i loftet, sørger for, at alt mados forsvinder hurtigt uden at genere i stuen.

Koekken_foer_stue   Koekken_efter_stue

 

Et lille kig inden for i Anitas køkken

"Salt og sult er de bedste krydderier. Jeg elsker det! Sådan er det også i livet - vi skal have sult på det. Sult på at turde give den lidt ekstra krydderi", smiler Anita

Inspireret af opgaven i det blå retro-køkken har hun netop fået disse hylder monteret i sit køkken. Hylder og hylder - det er bare et par halvskæve trækasser, men der er plads til peberkværnen og en masse andet, som er skønt at have lige ved hånden. Så husk det nu - giv den gas med krydderierne i dit liv og din indretning…

Anitas_køkken_1

Læs også:

Tilbage