Sæt til salg nu og få et forspring

Hvornår er det bedst at sætte sin bolig til salg? Du går måske allerede med salgstanker, men overvejer først at sætte til salg til foråret. Der er flere grunde til at sætte din bolig til salg i vinterhalvåret. Der er færre huse på markedet, og det giver større opmærksomhed til din bolig. På den måde får du et forspring.

 

Fakta om boligsalg i vinterhalvåret (der faktisk holder stik)

  • Der er godt gang i boligsalget i vinterhalvåret
  • Der er færre boliger til salg på denne tid af året
  • Der bliver stadig solgt mange boliger i vinterhalvåret

 

3 myter om boligsalg i vinterhalvåret (der IKKE holder stik)

  • Boligsalget går i stå efterår og vinter
  • Det er sværere at få solgt din bolig i vinterhalvåret
  • Køberne går i vinterhi og vender først tilbage til foråret

 

Større fokus på din bolig

Der er færre huse til salg i vinterhalvåret iflg. Realkreditrådets Boligstatistik. For boligsælgerne betyder det mindre konkurrence fra andre huse og dermed større opmærksomhed til dit hus fra de mange købere. Det øger sandsynligheden for, at du får solgt.

 

Salgsrekord i oktober måned

Hos Mæglerhuset har oktober måned vist sig at være den mest sælgende måned de sidste to år. Køberne søger stadig efter deres drømmehus i vinterhalvåret. Det er altså værd at overveje, om du skal sætte til salg nu, hvis du alligevel går med salgstanker. Skulle din bolig (mod forventning) ikke være solgt til foråret, får du selvfølgelig gratis sæsonopdatering af billeder, når du vælger Mæglerhuset til at sælge din bolig.

 

Det hele starter med en gratis salgsvurdering af din bolig, så du kan få et ærligt svar på, hvad den er værd. Det hjælper vi altid gerne med - så kontakt os endelig på 50 929 929.

 

Læs også:

saet_til_salg_nu.

Tilbage