Simon Rye – ny medindehaver hos Mæglerhuset

Oprindeligt blev Mæglerhuset stiftet af Mads Sørensen og Thomas Skifter Andersen, der stadig driver Mæglerhuset sammen med resten af medarbejderne. I dag tæller Mæglerhuset nemlig hele 9 ildsjæle, der hver dag arbejder for at give vores kunder en positiv oplevelse.

Rye

Simon Rye er oprindeligt fra Vodskov, men bor nu i Nørresundby. Han blev ansat hos Mæglerhuset i oktober 2015, hvor han siden har stået for salg og vurdering. For nylig er han også tiltrådt som ny medindehaver. Trods sin unge alder, har Simon erfaring inden for bankverdenen, da han er uddannet bankrådgiver. Herefter har han valgt at forsætte i ejendomsmæglerbranchen.

 

Jeg er stolt og beæret over, at jeg har fået muligheden for at blive medindehaver og glæder mig til at være med til fortsat at udvikle Mæglerhuset og samarbejde med Mads, Thomas og mine andre kolleger, siger Simon Rye

 

Lokal ildsjæl

Simon har også en stor passion for håndbold og fodbold både på - og udenfor banen, hvor han både fungerer som dommer, spiller og træner. Den store passion for sport afspejler sig også i hans daglige arbejde. Hos Mæglerhuset har han bl.a. fokus på at samarbejde med de lokale sportsforeninger.

 

Sportsforeninger i Nørresundby, Aalborg og de omkringliggende byer, kan nemt, og uden beregning, blive en del af vores foreningskoncept, hvor vi støtter deres klub med 500 kr., når der bestilles en vurdering hos os, fortæller Simon Rye

 

Vores kunder vil ikke mærke nogen forandring pga. den nye medindehaver, da Simon allerede er et kendt ansigt hos Mæglerhuset.

Hele staben hos Mæglerhuset ønsker Simon stort tillykke med den nye titel.

Tilbage