Søger du lejlighed i Nørresundby?

Der er fart på boligmarkedet – og lejlighederne i Nørresundby er bestemt ingen undtagelse. Søger du lejlighed i Nørresundby skal du altså vælge den helt rette fremgangsmåde. Sidder du hver dag på Boligsiden.dk og holder øje med de lejligheder, der bliver sat til salg? Det alene behøver ikke være den rette fremgangsmåde – en del af de lejligheder der bliver solgt, når nemlig ikke at blive sat til salg online.


" Vi mærker tydeligt den stigende efterspørgsmål på lejligheder, da vi har solgt 100% af de lejligheder, vi har fået til salg med et gns. prisafslag på -2% og en gns. liggetid på kun 22 dage de seneste 12 måneder" 

Thomas Skifter Andersen, Medindehaver af Mæglerhuset.


Skal du have en større chance for at købe drømmelejligheden før alle andre, er det et klogt valg, hvis du kontakter din lokale ejendomsmægler, så du kan blive skrevet op i køberkartoteket.

 

En guide til at finde din drømmelejlighed

  • Kontakt din lokale ejendomsmægler
  • Vær specifik på dine krav og ønsker til lejligheden
  • Bliv skrevet op i køberkartoteket
  • Tjek din mail jævnligt for bolignyheder

På den måde kommer du foran i køen, og du bliver kontaktet inden eller så snart lejligheden er sat til salg. Du får de aktuelle bolignyheder direkte i din indbakke, så du konstant er opdateret på f.eks. ledige lejligheder i Nørresundby.

 

Lejligheder til salg i Nørresundby

Hvor mange lejligheder er der så til salg i Nørresundby? Det svinger af gode grunde - så søger du med lys og lygte efter lejligheder til salg, vil du oftest ikke finde et stort udvalg på Boligsiden.dk, da Nørresundby er et populært område at købe ejerlejlighed. Alene på grund af områdets popularitet, er det som udgangspunkt en god investering at købe lejlighed netop her - ligesom tendensen generelt viser i Aalborg Kommune.

Udbudsprisen i Nørresundby er på nuværende tidspunkt 2,3% lavere end før finanskrisen, men til gengæld er salgsprisen steget med 7,9% i samme område og tidsinterval (Kilde: Realkreditrådet). Det skyldes til dels, at mæglerne generelt er blevet bedre til at sætte en realistisk pris på boligen fra start, så lejlighederne bliver solgt tættere på udbudsprisen.

" Vi mærker tydeligt den stigende efterspørgsmål på lejligheder, da vi har solgt 100% af de lejligheder, vi har fået til salg med et gns. prisafslag på -2% og en gns. liggetid på kun 22 dage de sensete 12 måneder, " udtaler Thomas Skifter Andersen, Medindehaver af Mæglerhuset.

Vi står klar til at besvare dine spørgsmål – så kontakt os gerne på 50 929 929. Det er ganske gratis og uforpligtende for dig.

Tilbage