Spændende byggeprojekt på Smillasvej i Vestbjerg

Hos Mæglerhuset kan vi nu præsentere salget af 12 spændende arkitekttegnede boliger i et plan på ”Ny Vestergaard” i Vestbjerg. Bygherre på projektet er Vestergaard Byg K/S.

De arkitekttegnede boliger opføres som 6 dobbelthuse. Hver bolig udgør ca. 137 veludnyttede kvadratmeter i moderne og gode materialevalg og ikke mindst med gulvvarme i hele boligen. Hertil får du carport og terrasse mod syd, så solen og udsigten kan nydes hele dagen.

Arkitekthuset Vodskov står bag tegningerne af de 12 boliger på Smillasvej

Beliggenheden er et helt nyt og attraktivt boligområde ud til åbne marker i hjertet af Vestbjerg. Her kommer du til at bo centralt og tæt ved gode indkøbsmuligheder, busstoppested, fitnesscenter og et stort rekreativt og fredet naturområde med masser af dyreliv. Det vil sige, at der ikke bliver bebygget syd for boligerne, så du kan være sikker på at bibeholde den skønne udsigt ud mod de åbne marker i retning af Aalborg. Området bliver by-udviklet med gode stisystemer og naturen i fokus,” fortæller Heine Kirkelund Andersen fra Mæglerhuset, som har fået til opgave at sælge boligerne.

Salget er i fuld gang, og flere købere har allerede lagt billet ind på de populære boliger.

Det arkitektoniske udtryk på husene bliver flot og tidløst med blandt andet mursten fra Egernsund Tegl, sorte vinduer i træ/alu samt tagrender i zink mv. Der kommer store vinduespartier i stue/køkkenalrum mod syd, så du får et skønt lysindfald i det rummelige opholdsrum.

Planløsningen består af tre værelser, walk-in-closet, to badeværelser, bryggers og ikke mindst et stort køkkenalrum og stue i ét. Ved det største af soveværelserne har du egen afdeling med walk-in-closet og badeværelse.

Kontakt os på enten 50 929 929 eller info@maeglerhuset.dk for at høre nærmere om dette spændende projekt på Smillasvej, hvor både bolig, beliggenhed, komfort og stil går op i en højere enhed.

Læs også

Tilbage