Stigende lejlighedspriser i Arkildsdal i Nørresundby

Der er ingen tvivl om, at boligmarkedet er inde i en positiv udvikling – det skyldes generelt set den optimisme, der er i samfundet. Det mærkes over hele landet, men vi har dykket ned i lejlighedspriserne i Arkildsdal i Nørresundby. Disse lejligheder er ingen undtagelse, da det viser sig, at der er sket en stor stigning i priserne på de solgte lejligheder i området de sidste år.


”Vi mærker tydeligt, at priserne stiger i Arkildsdal i Nørresundby. Lejlighederne er næsten allerede solgt, inden de kommer på nettet via vores køberkartotek. Så det går hurtigt, og de handles til attraktive priser.”

Thomas Skifter Andersen, medindehaver af Mæglerhuset


 

Prisstigning på 69 % 

Ifølge Boliga.dk er den gennemsnitlige kvadratmeterpris på solgte lejligheder i Arkildsdal gået fra 8.553,33 kr. i år 2010 til 14.477,33 kr. i år. Der ses altså en stigning i lejlighedespriserne på hele 69 % de to år sammenlignet. Det er hovedsageligt siden 2016, at der er sket den største stigning på lejlighedspriserne i Arkildsdal. Her er priserne steget med 25 % på kun 1 år – din bolig er altså i høj kurs hos køberne.

 

Hvad gør lejlighederne i Arkildsdal attraktive for køberne?

De stigende priser er både et resultat af de generelt stigende boligpriser i hele landet, men Arkildsdal er også et område, der er i rivende udvikling. Der er fokus på at gøre området mere attraktivt – bl.a. ved hjælp af den forholdsvis nyåbnede Rema1000 og den nye Fitness World, der er opført i området. Køberne har fået øjnene op for de mange grønne områder og de rolige omgivelser. Derudover har køberne parkeringsmuligheder lige ved lejlighederne og gode busforbindelser til Aalborg centrum. Det er også hurtigt og nemt at tage cyklen til Aalborg - det er blot en lille tur på ca. 15 minutter. Der er desuden en spændende sammensætning af boligejere – lige fra den unge studerende til det ældre ægtepar. Det er med andre ord et område, der henvender sig til en bred målgruppe - det giver en lang række interesserede købere.

 


”Det er blevet populært at bo i området for både unge og ældre. Det skyldes selvfølgelig også interessen for området, hvor der løbende er fokus på byudvikling og gøre området endnu mere attraktivt. Et spændende område med en god beliggenhed ved grønne områder.”

Thomas Skifter Andersen, medindehaver af Mæglerhuset


 

Vi står altid gerne til rådighed til en boligsnak – det er selvfølgelig ganske gratis og uforpligtende for dig. Du er velkommen til at kontakte os på 50 929 929.

Tilbage