Stor efterspørgsel på boliger i Vestbjerg

En tydelig tendens på boligmarkedet er et lavt udbud af nye boliger til salg og rekordmange bolighandler – Vestbjerg er ingen undtagelse. Det kan Heine Kirkelund Andersen fra Mæglerhuset nikke genkende til.

Heine er selv opvokset i Vestbjerg og bor der stadig. Han kender hver en gade i byen og har de seneste 20 år stået for salget af en lang række boliger i byen. De seneste 12 måneder er der i alt solgt knap 50 villaer i Vestbjerg iflg. Boligsiden d. 10.02.21, og hos Mæglerhuset har vi solgt over 50% af dem.

 

Jeg har solgt flere boliger i Vestbjerg via køberkartotek, og det er heller ikke længere unormalt, at der er flere hold købere til samme bolig,” fortæller Heine

Heine

Heine Kirkelund Andersen

 

I Vestbjerg er der så småt ved at være udsolgt af boliger til salg, men efterspørgslen er stadig høj, når vi spørger Heine.

 

Jeg bliver ugentligt kontaktet af købere, der er på jagt efter en bolig i Vestbjerg. Problemet er simpelthen, at der stort set ikke er noget til salg lige nu. Jeg bruger mit netværk rigtig meget, for jeg kender mange mennesker i byen og er løbende i kontakt med folk, der overvejer at sælge,” forklarer Heine

 

Boligejerne har grund til at juble. Der er ingen tvivl om, at det er et godt tidspunkt at sætte til salg. Heine har flere kunder i ”skuffen”, der bare venter på at slå til, når det rette hus byder sig.

2020 har vist sig at være et godt år at sælge bolig, og det ser ud til at fortsætte i 2021. Det skyldes i høj grad det historisk lave udbud af nye boliger til salg, der får priserne til at stige. På samme tid har køberne heller ikke holdt igen, tværtimod. Den fortsat stabile rente, de udbetalte feriepenge og regeringens anbefaling med hensyn til ikke at rejse ud i verden giver køberne blod på tanden til i stedet at investere pengene i fast ejendom.

 

vestbjerg_statistik

Boligsiden.dk/Find mægler på 9380 Vestbjerg d. 10.02.21

Læs også

Tilbage