Storbyliv blev udskiftet med skov, strand og forstadsliv

Et hjem med fokus på hele familien kræver gennemtænkte løsninger. Da sælger af Multebærvej 34 overtog huset i Dronninglund fremstod boligen som et renoveringsprojekt. Det gav sælger frit spil til at vælge familievenlige løsninger. Det gennemførte hjem er sat til salg og kan derfor blive din bolig.

 

Inde- og udeliv smelter sammen

Stueetagen er indrettet med sans for at skabe et unikt opholdsrum, der smelter sammen med den store sydvestvendte tagterrasse. Køkkenalrummet er opført i topmoderne stil med plads til festlige anledninger. Højtiderne kan fejres, og når børnene fylder år, kan du holde et brag af en fødselsdagsfest. Om sommeren kan du åbne ud til terrassen, der får indendørsliv til at hænge godt sammen med udeliv. Her kan solen nydes hele dagen og aftenen.inde_og_udeliv_smelter_sammen

 

En familievenlig indretning

Det topmoderne hus er udstyret med indbyggede højtalere, vinkøleskab og meget mere. De voksne kan stå i køkkenet, mens de snakker med børn og gæster. Et sandt samtalekøkken. Mellem køkken og stue er der indsat en integreret pejs, der kan nydes fra begge opholdsrum. Stueetagen bliver på alle fronter en afdeling med plads til at samles med familie og venner.

Når du trænger til at trække dig tilbage, er der etableret en underetage ud over det sædvanlige. Her kan du gemme vasketøjet til side og nyde en perfekt voksenafdeling samt de tre tilhørende værelser.

 

Ekstra lejlighed med uanede muligheder

Huset tager også højde for teenageren – endda med to spændende muligheder. Vi ved af erfaring, at teenageren har brug for plads og privatliv. Det er medtænkt i huset, hvor du enten kan indrette teenageværelse i stueplan eller benytte den separate lejlighed. Sidstnævnte tilbyder eget badeværelse og køkken. Har du ikke store børn, kan lejligheden bruges til gæstehus eller liberalt erhverv. Nuværende ejer har valgt at benytte den fine lejlighed til udlejning. Her er altså mulighed for en ekstra indtægtskilde. Igen er det tydeligt, at det er renoveret med sans for detaljen.

 

Terrasseliv

Aalborgensere flytter til Dronninglund

Den søde familie fra Multebærvej 34 boede oprindeligt i Aalborg, men valgte at udskifte storbylivet med skov, strand og forstadslivet i Dronninglund. Husets rolige beliggenhed var helt centralt for købet. For børnene betyder det kort afstand til skole og idrætshal uden at krydse trafikerede veje.

Familien drager ligeledes nytte af det gode handelsliv i Dronninglund, hvilket også betød noget for at slå sig ned i den skønne forstadsby. En god blanding af natur og handelsliv. Hver dag pendler familien til Aalborg, hvor de arbejder. Det betyder ikke noget, da det blot er en smuttur på motorvejen.

Familien flytter nu til et andet hus i Dronninglund, hvor de igen skal renovere bolig. Er du, ligesom os, forelsket i det smukke hjem på Multebærvej 34?

Den gode nyhed er, at huset kan blive dit. Vi svarer gerne på spørgsmål og står til rådighed til en fremvisning. Tøv ikke med at kontakte os.

Se flere billeder, pris på huset mv. her: https://bit.ly/3lcK23q

 

Multebærvej_32_til_salg

Multebærvej 34, 9330 Dronninglund

 

 

Læs også

Tilbage