Stort boligsalg i Vodskov fremmer udviklingen

Mæglerhuset er nævnt i denne uges Vodskov avis - læs artiklen herunder eller se hele Vodskov Avis her.

Der er stort potentiale i de mindre byer omkring Aalborg. Det kræver blot, at tilflytterne tydeligt kan se, at det er muligt at få hverdagen til at fungere med indkøb, skoler, daginstitutioner osv.

Hvis byen har disse faciliteter, er det ofte ikke et problem for boligkøberne at starte bilen for at besøge de større byer som f.eks. Aalborg. Især ikke når det kun er en køretur på 15 minutter, som det er tilfældet fra Vodskov til Aalborg centrum.

 


"Vi mærker stor interesse for Vodskov. Vi sælger mange boliger, og det går oftest stærkt med boligsalget. Der er er stort potentiale i byen – og det har folk for alvor fået øjnene op for," forklarer indehaver af Mæglerhuset, Simon Rye


 

simon_rye

 

Han er selv opvokset i Vodskov, hvor han har været og stadig er aktiv i byens foreningsliv. Ifølge Boligsiden.dk ultimo september har Mæglerhuset kun en gennemsnitlig liggetid på 65 dage ved solgte villaer i 9310 Vodskov.

Statistikken taler sit tydelige sprog. Derfor har ejendomsmæglerbutikken også for alvor fået øjnene op for byens potentiale.

 


"I 9310 Vodskov er vi den næstbedst sælgende mægler, men vi kæmper ufortrødent videre for at opnå førstepladsen. Vi kan mærke, at vore resultater begynder at give udslag i, at vi bliver spurgt på vurderingerne i Vodskov. Det håber vi bestemt fortsætter, så vi fortsat kan hjælpe Vodskovs mange boligsælgere og kommende tilflyttere," slutter Simon Rye fra Mæglerhuset


 

Skal vi også hjælpe dig videre, er du velkommen til at kontakte os på 50 929 929 - vi sætter gang i boligsalget.

Tilbage