Unik mulighed for at bygge nyt ved Hammer Bakker

Går du med drømmen om at bygge et nyt hjem, er her en oplagt og unik mulighed. Mæglerhuset kan nu præsentere en spændende udstykning på Aksel Andersens Vej i Vestbjerg. De eneste udbudte parcelhusgrunde, der er salg i byen på nuværende tidspunkt.

 

Udstykningen består af i alt 14 grunde og allerede nu er der ekstremt høj efterspørgsel. De første ni byggegrunde er solgt på forhånd, så ønsker du at bygge nyt i Vestbjerg, skal du være hurtig. Mæglerhuset kan nu præsentere de sidste fem parcelhusgrunde på trods af, at salget officielt først lige er startet.

 

Ny udstykning på Aksel Andersens Vej i Vestbjerg

 

En af årsagerne til den store interesse for udstykningen skyldes i høj grad den fantastiske beliggenhed lige ved Hammer Bakker. Du bor i en god og veletableret by med alt det nødvendige samtidig med, at du er omgivet af smuk natur. Du får med andre ord det bedste fra to verdener.

 

Grundenes areal svinger fra 728-1.191 kvadratmeter og har en bebyggelsesprocent på 30. Der bliver også etableret flere gode fællesområder. Prisen for en grund er blot 1.295.000 kr., inkl. alle tilslutningsomkostninger.

 

Det er ikke første gang, der er rift om boligprojekter i Vestbjerg. Sidst kunne Mæglerhuset fortælle om 12 nybyggede boliger på Smillasvej, hvor alt blev meldt udsolgt på bare 14 dage.

 

Ønsker du at vide mere eller lægge billet ind på en af de sidste parcelhusgrunde på Aksel Andersens Vej, er du velkommen til at kontakte Mæglerhuset.

 

Læs også

Tilbage