Vi kan med glæde byde velkommen til Casper og Simon

Vi indleder året med at byde velkommen til to nye kolleger. Denne gang har vi fornøjelsen af at have Casper Laursen og Simon Mathiesen med på holdet. Begge er 24 år og læser til Finansøkonom med afslutning sommeren 2020. Casper holder til i vores nyåbnede afdeling i Aalborg, hvorimod du kan møde Simon ved Mæglerhuset i Aabybro.

casper_laursen

Casper Laursen

 

Høj kundeservice som fælles fokus

Trods Casper og Simons unge alder har de allerede erfaring med kundebetjening og herunder god kundeservice. Derfor er vi ikke i tvivl om, at de har den helt rette Mæglerhuset mentalitet, hvor netop glade og tilfredse kunder er det vigtigste parameter.

"Vi glæder os til samarbejdet med vores to nye kolleger. Vi er slet ikke i tvivl om, at både Casper og Simon kommer til at passe perfekt ind," forklarer indehaver Thomas Skifter Andersen

Simon Mathiesen

Simon Mathiesen

Casper er udlært som salgsassistent i Salling, men har også erfaring med kundebetjening fra tidligere jobs. Simon har gennemført erhvervsuddannelsen som salgsassistent, men har også haft titlen som Souschef i knap to år. Der er tale om to arbejdsomme kolleger med gåpåmod uden lige.

Vi kan garantere, at vores kunder vil føle sig særdeles godt behandlet i selskab med både Casper og Simon.

 

Andre relaterede artikler:

Tilbage