Velkommen til nyeste skud på stammen – en ægte sprognørd

Denne gang kan vi byde Anne Louise Berg Stisen velkommen til team Mæglerhuset. Hun kommer med en solid portion erfaring inden for tekstforfatning og kommunikation.

Anne Louise er ansat som tekstforfatter. Hendes primære fokus bliver boligbeskrivelser af alle boliger, vi får til salg i vores fire afdelinger i hhv. Nørresundby, Aalborg, Dronninglund og Aabybro. En opgave der ligger lige til højrebenet for hende. Anne Louises fokus er at få sælgers input til boligbeskrivelsen, men hun har selvfølgelig også en klar holdning til, hvilke elementer der er vigtige for at få boligen bedst beskrevet – og i sidste ende solgt.

Vores kunder kan godt glæde sig, og flere har allerede haft Anne Louise i røret. Hun har nemlig været i virksomhedspraktik ved Mæglerhuset den seneste måned, hvilket nu har ført til et fast samarbejde.

 

Jeg holder meget af at ”møde kunden”, hvad enten det er telefonisk, pr. mail eller ansigt til ansigt. For mig er vigtigt at være med til at sikre en god og professionel oplevelse for vores kunder,” fortæller Anne Louise

 

Anne_louise_stisen

Anne Louise Berg Stisen

 

Går vi lidt tilbage i tiden, er Anne Louise uddannet cand.mag. i Kommunikation fra Aalborg Universitet. Vi tillader os at kalde hende en erfaren rotte i faget, da hun også har arbejdet med tekstforfatning og kommunikation for andre virksomheder, såsom BusinessAalborg, KMD og VisitAalborg.

Privat er Anne Louise gift og mor til to. Hun er opvokset i Nørresundby, men bor i dag i Vodskov med familien.

Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet.

 

Læs også

Tilbage