Vellykket boligprojekt i Vestbjerg gik som varmt brød

Hos Mæglerhuset kunne vi tidligere berette om et spændende boligprojekt på Smillasvej i Vestbjerg på i alt 12 arkitekttegnede boliger.

Ca. 14 dage skulle der gå fra boligerne blev sat til salg til de kunne melde alt udsolgt. Forståeligt, hvis du spørger Heine Kirkelund Andersen fra Mæglerhuset Nørresundby:

 

”Der var god interesse for boligerne på Smillasvej. Køberne kommer hovedsageligt fra Vestbjerg og omegn. Et vellykket projekt, hvor vi glædeligt kan melde alt udsolgt på rekordtid.”

Heine Kirkelund Andersen, Mæglerhuset Nørresundby

Det har hovedsageligt været lokale folk fra Vestbjerg, der har boet i hus og nu ønsker lidt færre kvadratmeter og mindre vedligeholdelse, der har været hurtige til at slå til på de velbeliggende boliger på Smillasvej.

Generelt viser køberne stor interesse for boligerne i Vestbjerg. Heine bor selv i byen og har været mægler de seneste 20 år. Ifølge ham har der aldrig været mere rift om boligerne end nu. Mange boliger bliver endda handlet via køberkartotek. Går man med overvejelser om at sælge, er det uden tvivl et fordelagtigt tidspunkt at få en vurdering.

 

Læs også

Tilbage