Vi byder velkommen til en lokal mægler med 18 års erfaring

Vi har glædet os til at dele nyheden med jer! Mæglerhuset i Nørresundby opruster igen. Denne gang byder vi velkommen til Heine Kirkelund Andersen. En lokal mægler med brancheerfaring ud over det sædvanlige.

Heine

Heine Kirkelund Andersen

 

Heine er opvokset i Vestbjerg

Heine er opvokset i Vestbjerg og har boet i eget hus i byen siden 2011. Vi kan roligt sige, at han er en erfaren herre i faget. Han har fingeren på pulsen og kender alt til huspriserne i et stort område nord for fjorden.

Heine har arbejdet som mægler de seneste 18 år. Ikke blot i Vestbjerg. Det gælder også Sulsted, Vodskov, Vester Hassing, Nørresundby, Vadum mfl.

Som mægler er han særdeles omhyggelig og ambitiøs. Han ser løsninger frem for begrænsninger og har den helt rette indstilling til jobbet.

Vi glæder os til samarbejdet og er glade for at byde Heine velkommen ombord.

 

Mest sælgende ejendomsmæglerbutik i Aalborg Kommune

Trods de allerede flotte resultater, har Mæglerhuset store ambitioner for fremtiden. På nuværende tidspunkt er Mæglerhuset i Nørresundby den mest sælgende ejendomsmæglerbutik i Aalborg Kommune med 174 handler de seneste 12 måneder (Boligsiden.dk/Find Mægler på Aalborg Kommune den 16.09.19 - eksklusiv projektsalg). Nu er målsætningen at runde de 200 handler. Det er en af de opgaver, som Heine, sammen med resten af teamet, skal være med til at løfte.

 

Andre relaterede artikler:

Tilbage