Vi byder velkommen til et kendt ansigt

Hos Mæglerhuset byder vi velkommen til et kendt ansigt - et glædeligt gensyn. Vi har fornøjelsen af at have ejendomsmægler, Simon Jørgensen, tilbage. Han kommer til at have sin daglige gang i vores Dronninglund afdeling, og det er bestemt ikke nyt for ham. Mange af vores kunder i Dronninglund, Hjallerup og omegn kender allerede Simon, da han tidligere har arbejdet som mægler i netop den afdeling. Han er rutineret i at sælge områdets mange boliger og kender lokalområdet ned til mindste detalje. Det er en stor fordel for vores kunder i Brønderslev Kommune, at Mæglerhuset i Dronninglund endnu en gang opruster.

 

simon_joergensen.

Ejendomsmægler Simon Jørgensen

En lokal mægler med den helt rette mentalitet

Til jer der ikke kender Simon, kan vi fortælle, at han er uddannet finansbachelor med speciale i ejendomshandel. Han nærmer sig 5 års erfaring i branchen.

Der er flere årsager til at hele team Mæglerhuset er ovenud glade for at have Simon tilbage. Ikke nok med at han er en god og hjælpsom kollega, kan vi afsløre, at han er meget arbejdsom. Han arbejder målrettet, går det ekstra skridt for kunden og har med andre ord den helt rette mentalitet. Han er ikke bange for at tage arbejdshandskerne på. For vores kunder betyder det, at de er sikret en særdeles grundig og dygtig mægler, der altid har det forkromede overblik.

Til slut skal vi hilse fra Simon og sige, at han glæder sig til at servicere vores mange kunder igen.

 

Andre artikler

Tilbage