Vi opruster med endnu en boligfotograf

Hos Mæglerhuset har vi travlt, og derfor har vi valgt at opruste med endnu en boligfotograf. Denne gang kan vi byde velkommen til Katrine Janum! Flere af vores kunder har allerede haft besøg af hende. Hun er nemlig i fuld sving som boligfotograf og servicerer alle fem butikker i samarbejde med vores andre fotografer.

 

Katrine er 27 år og opvokset i Støvring. Siden hun var lille, har hun haft en stor passion for at fotografere. Derudover har hun altid interesseret sig for huse og arkitektur. Derfor faldt valget helt naturligt på jobbet som boligfotograf.

 

Katrine er eventyrlysten, kreativ, utrolig flink, og så taler hendes talent for sig selv. Som fun fact kan nævnes, at Katrine har boet 5,5 år i England, men hun er nu hjemvendt til Danmark.

 

Vi er glade for at kunne byde velkommen til endnu et fototalent, der skal være med til at servicere endnu flere kunder i Nordjylland.

 

Hos Mæglerhuset kan vi tilbyde hele paletten. Vi har (selvfølgelig) et stærkt hold af mæglere, men derudover har vi egen tekstforfatter, fotografer, marketingfolk, sagsbehandlere og skødeafdeling. Det betyder, at vores kunder ikke skal bekymre sig om noget. Vi klarer det hele in house.

 

Læs også

Tilbage