Virtual Staging sælger boliger

Hos Mæglerhuset tilbyder vi Virtual Staging ganske gratis til vores kunder. Det er kort beskrevet en virtuel møblering af tomme rum. For køberne er det svært at forestille sig, hvordan de kan indrette boligen, hvis den står tom. Virtual Staging har vist sig at været et effektivt værktøj til at inspirere køberne og sælge boliger.

 

1

2

 

Vi møblerer de tomme rum

Boligjagten starter online, og her handler det om at vække købernes interesse. En tom bolig kan virke intetsigende og kedelig for køberne. Med Virtual Staging laver vi en visualisering af, hvordan rummet kan indrettes med møbler, tæpper, lamper, planter mv. Med den nyeste teknologi kan vi på en virkelighedstro måde inspirere køberne.

 

Virtual Staging er gratis hos Mæglerhuset

Hos Mæglerhuset er Virtual Staging ganske gratis. Vi mener det 100 %, når vi siger, at alle markedsføringstiltag er inkluderet i vores markedsføringspakke. Vi går all-in fra start til slut, og du bliver ikke opkrævet penge for ekstra markedsføringstiltag. Vi har udelukkende én markedsføringspakke, hvor alle ydelser er inkluderet.

 

Vi rådgiver dig til det bedste salgsforløb

Der kan være mange årsager til, at en bolig står tom. Måske er sælger allerede flyttet eller der er måske tale om et dødsbo. Gennem mange års erfaring, som mægler, ved vi, hvordan vi bedst sælger din bolig. Vi rådgiver dig, så der er størst chance for, at boligen bliver solgt. Hos os er du garanteret en ærlig sparringspartner med den nyeste viden om boligmarkedet.

 

3
4

 

Læs også

Tilbage